Het migrantenkamp op Samos, archiefbeeld. Het kamp huisvest nu zo'n 5.700 mensen, maar had eigenlijk een capaciteit voor slechts 650 mensen.
Volledig scherm
Het migrantenkamp op Samos, archiefbeeld. Het kamp huisvest nu zo'n 5.700 mensen, maar had eigenlijk een capaciteit voor slechts 650 mensen. © AP

Geweld breekt uit in overbevolkt migrantenkamp op Grieks eiland

Op het Griekse eiland Samos is een grote vechtpartij uitgebroken tussen Afghanen en Syriërs in een overvol migrantenkamp. De politie moest traangas gebruiken om de menigte uit elkaar te drijven, zo berichten lokale media.

1 reactie

 • Emi Hergersberg

  2 jaar geleden
  overbevolking is overal een catastrofe ...
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.