Volledig scherm
© REUTERS

België vangt geen migranten van schepen in Maltese wateren op

Ons land gaat niet in op de Europese vraag om migranten die vastzitten op twee schepen in Maltese wateren op te vangen. Dat heeft het kernkabinet van de regering in lopende zaken vandaag beslist. 

18 reacties

 • ybe watteny

  2 jaar geleden
  Het loopt nu al vol met vluchtelingen, er zijn landen waar ze geen vluchtelingen binnen laten waarom zouden ze ze daar niet naar toe sturen.
 • Edgard Gielis

  2 jaar geleden
  het zou er zijn als ze het wel doen er zitten er hier al genoeg
 • jan dupont

  2 jaar geleden
  14 dagen rondvaren op de Middellandse zee ? Duitse ngo's ( mensensmokkelaars ) ? Simpel naar Hamburg ( thuishaven ) varen en dat die Duitsers er hun plan mee trekken.
 • Cecarine De Smet

  2 jaar geleden
  Goed nieuws, maar raar.....zo ineens 200% de kar gedraaid. Idd binnenkort verkiezingen, en nu ineens wordt naar de bevolking geluisterd. Misleiding of echt het besef dat het zo niet verder kan....
 • Tony Pirrewiet

  2 jaar geleden
  Eindelijk iets positiefs in 2019.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervolging
  Play

  Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervol­ging

 2. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst