Archiefbeeld: met dit kleine bootje kwamen op 2 augustus zo'n 35 migranten uit Afrika aan in Gran Canaria.
Volledig scherm
Archiefbeeld: met dit kleine bootje kwamen op 2 augustus zo'n 35 migranten uit Afrika aan in Gran Canaria. © EPA

40-tal migranten verdronken na schipbreuk voor kust Mauritanië

Voor de kust van het West-Afrikaanse Mauritanië is een boot met een veertigtal migranten aan boord gezonken. Slechts één iemand overleefde de ramp, deelt het Hoog Commissariaat voor de Vluchtelingen (UNHCR), de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties, vandaag mee.

1 reactie

 • Marcus Camps

  1 jaar geleden
  Enkele NGO organisaties voor de rechter brengen. Zij zijn de oorzaak ervan dat er nog steeds mensen het risico blijven nemen.
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.