Deca Brouwerij in Woesten opent vanaf half juni zijn eigen degustatieruimte ‘Deca Bar’.
Volledig scherm
Deca Brouwerij in Woesten opent vanaf half juni zijn eigen degustatieruimte ‘Deca Bar’. © LBR

Zaakvoerder Deca Brouwerij opent degustatieruimte: “Eerbetoon aan mijn vader, die stierf bij kettingbotsing in Zonnebeke”

Deca Brouwerij in Woesten opent vanaf half juni zijn eigen degustatieruimte: de Deca Bar. “Dit is een mooi eerbetoon aan mijn vader, die stierf bij de kettingbotsing op de A19 in Zonnebeke”, zegt zaakvoerder Nicolas Christiaens. “Het is ook tijd om onze brouwerij meer in de kijker te zetten.”

0 reacties

 1. Eerste Facebook Live over brandpreventie bij brandweerzone Westhoek
  Ieper/Alveringem/De Panne/Diksmuide/Heuvelland/Houthulst/Koekelare/Koksijde/Kortemark/Langemark-Poelkapelle/Lo-Reninge/Mesen/Nieuwpoort/Poperinge/Veurne/Vleteren/Wervik/Zonnebeke

  Eerste Facebook Live over brandpre­ven­tie bij brandweer­zo­ne Westhoek

  De brandweer van de zone Westhoek organiseert op maandag 28 december voor het eerst een live Facebookevenement over brandpreventie. Het doet dat omdat door de coronamaatregelen de preventie-adviseurs geen plaatsbezoeken meer konden uitvoeren of aanwezig konden zijn op evenementen.
 2. Dierenopvangcentrum De Zonnegloed moet dan toch verplicht de deuren sluiten: “Het wordt een ongelooflijke uitdaging”
  PREMIUM
  Vleteren

  Dierenop­vang­cen­trum De Zonnegloed moet dan toch verplicht de deuren sluiten: “Het wordt een ongeloof­lij­ke uitdaging”

  Dierenopvangcentrum De Zonnegloed in Vleteren haalde afgelopen week nog opgelucht adem. De federale overheid besliste toen immers dat alle pretparken opnieuw moesten sluiten, maar dat de dierenparken zoals De Zonnegloed wel mochten openblijven. De euforie was slechts van korte duur. Vanaf maandag 2 november moet ook De Zonnegloed opnieuw verplicht de deuren sluiten door alweer nieuwe coronamaatregelen. “We vinden het heel jammer dat we dicht moeten, maar steunen de regering in deze beslissing. Veiligheid komt altijd eerst”, zegt verantwoordelijke Karel Ackaert.
 1. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

 2. Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph
  Play

  Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph