West-Vlaamse bouwsector klimt uit dal

 1. Veertig kankerpatiënten poseren in ontbloot bovenlijf in fotoboek: “Ik wil dat Mace (1) andere kindjes hoop geeft”
  PREMIUM

  Veertig kankerpa­tiën­ten poseren in ontbloot bovenlijf in fotoboek: “Ik wil dat Mace (1) andere kindjes hoop geeft”

  “16 jaar geleden verloor ik mijn vrouw aan kanker. 10 jaar geleden kreeg ik het zelf, nu is het beestje terug. Maar ik heb geleerd niet bij te pakken te blijven zitten. Ga ervoor, is mijn motto. Daarom wou ik hier aan meewerken.” José Mortier uit Poperinge is 77 jaar en één van de 40 hoofdrolspelers in een uniek fotoboek van fotografe Amélie Soenen (36) en Kenneth Coudyzer (39). 40 kankerpatiënten poseren er in bloot bovenlijf voor de lens. Maak kennis met Katleen (47), met Bart (57) en met Mace (1). Confronterend, maar o zo schoon.
 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”