Vlnr: Wim Hove (algemeen directeur Vzw De Walhoeve), Els Breemeersch (pedagogisch directeur), Dorine Feryn (administratief directeur VBS Oogappel Lo en VBS Zonnebloem Pollinkhove), Caroline Gheysens (administratief medewerker vzw De Walhoeve) en Hermine Vanloosveldt (organisator Warmste Actie).
Volledig scherm
Vlnr: Wim Hove (algemeen directeur Vzw De Walhoeve), Els Breemeersch (pedagogisch directeur), Dorine Feryn (administratief directeur VBS Oogappel Lo en VBS Zonnebloem Pollinkhove), Caroline Gheysens (administratief medewerker vzw De Walhoeve) en Hermine Vanloosveldt (organisator Warmste Actie). © RV

Warmste actie bezorgt kinderen De Walhoeve speelgoed en spelletjes

WestvleterenVan voetbaltafels tot fietsen, een speelgoedtrein en boeken en puzzels: de Warmste Actie leverde heel wat mooie spullen op voor De Walhoeve in Westvleteren. 

 1. INTERVIEW. Gouverneur Carl Decaluwé blikt terug op coronajaar 2020: “Geef mij maar een aanpak op z’n Chinees: 16 weken alles op slot”
  PREMIUM
  Brugge

  INTERVIEW. Gouverneur Carl Decaluwé blikt terug op coronajaar 2020: “Geef mij maar een aanpak op z’n Chinees: 16 weken alles op slot”

  “Als gouverneur kom ik alleen in beeld als het slecht gaat. Geen probleem voor mij, maar de bagger die ik soms over me heen krijg... Ik voer ook alleen maar uit wat er op federaal niveau wordt beslist hé.” Provinciegouverneur Carl Decaluwé stond in 2020 meer dan eens in het oog van de storm. In een uitgebreid gesprek blikt ‘de sheriff’ terug op een jaar waarin hij zelfs wekenlang politiebescherming kreeg na een reeks bedreigingen. “Ik ben ook maar een mens. Mijn kleindochter Lea is in juni geboren en ik heb ze tot op vandaag amper vastgepakt. Dus ja, ook voor mij zijn dit moeilijke tijden.” Meer verhalen uit West-Vlaanderen in de reeks ‘De 20 van 20’, lees je hier.
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees