In café 'In De Vrede' kan je opnieuw genieten van een trappist Westvleteren. Nu ook mogelijk op het grasplein voor het café met een speciale box met vier trappisten, vier kleine glazen, kaasjes, tapas…
Volledig scherm
In café 'In De Vrede' kan je opnieuw genieten van een trappist Westvleteren. Nu ook mogelijk op het grasplein voor het café met een speciale box met vier trappisten, vier kleine glazen, kaasjes, tapas… © Laurie Bailliu

Opnieuw nippen van een Westvleteren in café ‘In de Vrede’: “Maar ook als het terras volzit, kan je bij ons nog coronaproof van een trappist genieten”

VleterenHet café ‘In de Vrede’ in Vleteren heeft een drukke en succesvolle heropening achter de rug. Op het terras kunnen 200 klanten genieten van een trappist van Westvleteren en ander lekkers, maar ook als het terras volzet is, hebben de uitbaters een alternatief. “Op het grasplein voor het café kunnen mensen genieten van een box met vier trappisten, vier kleine glazen, kaasjes, tapas… Er zit zelfs een dekentje bij”, zegt zaakvoerder Guy Depoorter.

 1. ASSISEN. Davy Kesteman (32) veroordeeld tot 23 jaar opsluiting voor moordende crash met Sharon (22): hof stuurt hem niet meteen naar gevangenis
  Boezinge/Vleteren/Poperinge/Brugge

  ASSISEN. Davy Kesteman (32) veroor­deeld tot 23 jaar opsluiting voor moordende crash met Sharon (22): hof stuurt hem niet meteen naar gevangenis

  Davy Kesteman (32) heeft in het Brugse assisenhof 23 jaar opsluiting gekregen voor de moord op Sharon Gruwez (22) uit Boezinge. “We krijgen Sharon nooit meer terug, maar dit is wel een last die van onze schouders valt”, reageert de vader van het slachtoffer. Het hof wees de onmiddellijke aanhouding van de beschuldigde wel af, waardoor hij niet meteen naar de gevangenis moet.
 2. ASSISEN. Advocaat van Davy (32) bikkelhard voor onderzoeksrechter: “Sorry, maar dan zou u beter iets anders gaan doen”
  PREMIUM
  Boezinge/Vleteren/Poperinge/Brugge

  ASSISEN. Advocaat van Davy (32) bikkelhard voor onderzoeks­rech­ter: “Sorry, maar dan zou u beter iets anders gaan doen”

  De Ieperse onderzoeksrechter Kristof Vulsteke startte vier dagen na haar overlijden een onderzoek naar de dodelijke crash waarin Sharon Gruwez (22) het leven liet. Een klacht met burgerlijke partijstelling van de nabestaanden lag aan de basis daarvan. “Hij is een psychopaat die z’n vriendin niet kan afstaan”, klonk het over Davy Kesteman (32). Diens advocaten haalden maandagnamiddag bijzonder hard uit naar de onderzoeksrechter. En naar de familie van Sharon.