Gemeente Vleteren
Volledig scherm
© Gemeente Vleteren

Op avontuur tijdens speurtocht ‘Ongeluk in de Sixtusbossen’

VleterenMet de speurtocht ‘Ongeluk in de Sixtusbossen’ ga je op avontuur in Poperinge en Vleteren en tracht je ‘Lukas’ te helpen bij het oplossen van een mysterie. De tocht van 2 à 3 kilometer is gericht op mama’s en papa’s met kinderen van vijf tot elf jaar. 

 1. Geliefde bakkerij van Pedro en Wendy zoekt sinds oktober overnemer: “Ons recept voor schuimtaart met Westvleteren 12 krijg je er gratis en voor niets bij”
  PREMIUM
  Vleteren

  Geliefde bakkerij van Pedro en Wendy zoekt sinds oktober overnemer: “Ons recept voor schuim­taart met Westvlete­ren 12 krijg je er gratis en voor niets bij”

  Bakker Pedro Ameel (47) en zijn partner Wendy Neuville (47) zijn nog altijd op zoek naar een overnemer voor hun brood- en banketbakkerij in Vleteren. Het koppel verkocht begin oktober voor de laatste keer de streekspecialiteiten met het patersbier van Westvleteren. Vijf maanden later wachten ze nog altijd op een overnemer. “Mijn gezondheid liet niet toe om verder te gaan met de bakkerij”, zegt Pedro. “Maar ik zou het jammer vinden als onze streekspecialiteiten verloren zouden gaan.”
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"