Stefaan Deroo
Volledig scherm
Stefaan Deroo © RV uitvaartzorg Leo Ieper

Gewezen OCMW-voorzitter Stefaan Deroo (67) overleden aan de gevolgen van corona

VLETERENIn het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper is Stefaan Deroo (67) uit Woesten op 13 december, vijf dagen voor zijn verjaardag, overleden aan corona. Van 1995 tot 2001 was hij in Vleteren voorzitter van het OCMW. Stefaan Deroo was vanaf 1978 postbode in Oostvleteren en een tijdje ook in Noordsschote en Elverdinge. Hij was ongehuwd.

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Zo VeloVeilig is Vleteren: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Vleteren

  Zo VeloVeilig is Vleteren: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De Vlamingen hebben ruim 18.000 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.