Algemeen beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Algemeen beeld ter illustratie. © ANP

Ex-werkneemsters en ouders dienen klacht in tegen uitbaatster vier crèches in Westhoek: “Je kind moeten afgeven aan iemand die je niet kent, een gerust gevoel geeft dat niet”

Kind en Gezin heeft een onderzoek ingesteld na minstens drie klachten van ex-werkneemsters tegen de uitbaatster van vier kinderdagverblijven in de Westhoek. De vroegere personeelsleden pikken het niet hoe ze werden behandeld door de uitbaatster uit Vleteren. Ze klagen ook de werking in de crèches aan en vonden daarbij steun van enkele ouders. “Een heksenjacht, opgezet door één ontevreden ex-werkneemster”, reageert de zaakvoerster, die intussen een advocaat onder de arm heeft genomen.

 1. Van de stylist van Lady Gaga tot de favoriet van de koningin: 22 modeweetjes uit West-Vlaanderen
  PREMIUM

  Van de stylist van Lady Gaga tot de favoriet van de koningin: 22 modewee­tjes uit West-Vlaanderen

  De favoriete ontwerper van koningin Mathilde is een West-Vlaming. De laarsjes die Beyoncé droeg in haar recente videoclip hebben Brugse roots. En wist u dat in de schaduw van de Kemmelberg toplingerie wordt gemaakt? Bel&Bo: West-Vlaamse roots! Naar aanleiding van de Week van de Belgische Mode, die loopt vanaf vandaag tot en met zondag, gingen wij op zoek naar al het modefraais dat West-Vlaanderen te bieden heeft. Laat je gidsen langs 22 West-Vlaamse modeweetjes.
 2. De coronacijfers in Vleteren van vrijdag 16 oktober

  De coronacij­fers in Vleteren van vrijdag 16 oktober

  In Vleteren zijn er volgens de laatste cijfers van Sciensano minder dan 5 besmettingen met corona bijgekomen op één dag. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 7 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Vleteren op 192 te liggen. Omdat Vleteren meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.