VISTA! met AA Gent-manager Louwagie: “Hebben lang getwijfeld over transfer Kaminski, zowel de voorzitter als ikzelf”

VISTA!De 25ste speeldag in de Jupiler Pro League behoort tot het verleden en er is weer heel wat om over na te kaarten. Zo kwamen Club Brugge en Anderlecht niet verder dan een gelijkspel en AA Gent deed misschien nog de slechtste zaak van allemaal door met 1-2 te verliezen van Moeskroen. Michel Louwagie, de manager van de Buffalo’s, gaf in VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports, tekst en uitleg bij de pijnlijke nederlaag van zijn ploeg. Hij kreeg het gezelschap van HLN-journalist en Gent-watcher Rudy Nuyens en Proximus Sports-analist Wim De Coninck. Niko Lainé leidde als moderator alles in goede banen.

3 reacties

 • Rik Mortier

  2 jaar geleden
  Dus die blaaskaak van een Louwagie steekt nu in één en hetzelfde interview de pluimen op zijn hoed omwille van een zogezegd fantastisch transferbeleid, en tegelijk zegt die dat Awoniyi geflopt is omdat die niet functioneert in een systeem met één spits. Waarom haal je hem dan? Moest Louwagie nog maar half zo fantastisch zijn als dat hij zichzelf vindt, dan stond Gent nu moeiteloos in de top-3 i.p.v. te moeten krasselen voor een plek in play-off 1.
 • Luc Vankeirsbilck

  2 jaar geleden
  Kaminski was beter bij de KVK gebleven
 • Eddy Vervaet

  2 jaar geleden
  Gent heeft nog alles te winnen en tergelijkertijd ook alles te verliezen.We zien wel...
 1. VISTA!: “Als Club nog kampioen speelt, trekt Leko lange neus naar bestuur dat niet met hem wil doorgaan”
  VISTA!

  VISTA!: “Als Club nog kampioen speelt, trekt Leko lange neus naar bestuur dat niet met hem wil doorgaan”

  In onze voetbalwebcast VISTA! (herbeleef hieronder) blikken we in samenwerking met Proximus Sports terug op de achtste speeldag van play-off 1. Centrale gast is KV Mechelen-speler en deeltijds analist Tim Matthys. Hij krijgt het gezelschap van Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws en Gilles De Bilde, analist bij VTM Nieuws. Nicolas De Brabander is moderator met dienst. Een rondje langs elke play-off 1-club.