Chris Van Puyvelde.
Volledig scherm
Chris Van Puyvelde. © Jan De Meuleneir- Photo News

Van Puyvelde geeft toe dat geld rol gespeeld heeft in keuze voor China: "Daar moet ik niet flauw over doen"

 1. Louwagie over soap rond Pozuelo: “Hij gaf zijn woord om te blijven, dan moet hij dat ook doen”
  VISTA!

  Louwagie over soap rond Pozuelo: “Hij gaf zijn woord om te blijven, dan moet hij dat ook doen”

  Speelt Racing Genk kapitein Alejandro Pozuelo alsnog kwijt? Het heeft er veel van weg. De 27-jarige Spanjaard dreigt met contractbreuk om zijn transfer te versieren. Uiteraard werd over de zaak-Pozuelo ook in VISTA! duchtig gedebatteerd. “Ik denk dat de zaak heel duidelijk is, hé. Pozuelo gaf zijn woord om te blijven – blijkbaar tot in juni. Dan moet hij dat ook doen”, vertelt AA Gent-manager Michel Louwagie. “Ik vind het niet kunnen. De makelaars weten heel goed dat de markt in China open is tot begin maart. Dat weten ze in januari ook.”
 2. “Gek is dat Standard meer punten heeft, maar niet dichter aanleunt bij de top”
  VISTA!

  “Gek is dat Standard meer punten heeft, maar niet dichter aanleunt bij de top”

  Standard won gisteren dan wel op Cercle Brugge (1-2), echt overtuigend was het niet en zeker op verplaatsing blijven de elf van Michel Preud’homme geregeld onder hun niveau. Terwijl Wim De Coninck een mentaliteitsprobleem aankaart bij de Rouches, verbaast Stephan Keygnaert er zich in VISTA! over dat Standard op dit moment van de competitie meer punten heeft dan vorig seizoen zonder daarbij dichter tegen de leider aan te leunen. Oulare: “Twaalf punten gedeeld door twee, dat zijn er zes achter... Ik denk dat voor iedereen nog alles mogelijk is.”
 3. Sollied vindt dat Club Brugge meer kwaliteit in huis heeft dan Genk: “Ze hebben alles. Hun selectie is in balans”
  VISTA!

  Sollied vindt dat Club Brugge meer kwaliteit in huis heeft dan Genk: “Ze hebben alles. Hun selectie is in balans”

  Voor Trond Sollied bestaat er geen twijfel: Club Brugge heeft de beste kern in ons land. Dat verklaarde de Noor vandaag in VISTA!. “Beter dan Genk. Ze hebben alles: power, techniek, snelheid én ze hebben ervaring in belangrijke wedstrijden. Dat is een beetje de succesfactor van Club Brugge. Ze hebben een kern samengesteld die in balans is. Er is continuïteit.”
 4. VISTA! met Yannick Ferrera als centrale gast: “Word jij warm als je elke week naar Antwerp moet kijken?”
  VISTA!

  VISTA! met Yannick Ferrera als centrale gast: “Word jij warm als je elke week naar Antwerp moet kijken?”

  Er viel flink wat na te kaarten over het voetbalweekend in de Jupiler Pro League. Geen betere plaats daarvoor dan VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports. Yannick Ferrera was de centrale gast. Ferrera zag zijn ex-ploeg Sint-Truiden alweer een prima zaak doen. Na hun zege tegen Charleroi van gisteravond delen de Kanaries de derde plaats met Standard en Antwerp. Behalve Ferrera namen ook Niels Poissonnier, de Club Brugge-watcher van Het Laatste Nieuws, en Proximus-analist Wesley Sonck plaats rond de VISTA!-tafel. Moderator Niko Lainé leidde het gesprek in goede banen.