Volledig scherm
© Photo News

Sonck onder de indruk van Ito en Genkse scouting: “Je gaat een gast halen in de Japanse tweede klasse en die presteert meteen”

 1. De Bilde: “Dit heb ik nooit gezien bij Anderlecht. Iedere wedstrijd verbaas ik mij over het gebrek aan voetballend vermogen”
  VISTA!

  De Bilde: “Dit heb ik nooit gezien bij Anderlecht. Iedere wedstrijd verbaas ik mij over het gebrek aan voetbal­lend vermogen”

  Anderlecht begon na een reeks van 13 op 15 vol goede moed aan de play-offs, maar in de Genkse Luminus Arena volgde al op speeldag één een ontnuchtering (3-0). “Het luidde dat het bij Anderlecht veel beter ging na de winterstop. Maar je moet eens kijken tegen wie ze allemaal speelden, hé”, aldus VTM-analist Gilles De Bilde in VISTA!. “Dat is geen referentie geweest. Je moet rekenen op Verschaeren, een jongen van 17 jaar - op zijn creativiteit en op zijn impulsen. En je moet rekenen op de onvoorspelbaarheid van Bolasie. Dat zijn de enige twee. Daarachter zit het grote niets op dit moment. Dit heb ik nooit gezien. Iedere wedstrijd verbaas ik mij over het gebrek aan voetballend vermogen.”
 2. VISTA! met Gilles De Bilde en Marc Degryse: “Een jaar geleden leek Coucke wel ‘God de vader’, nu willen de supporters hem al niet meer”
  VISTA!

  VISTA! met Gilles De Bilde en Marc Degryse: “Een jaar geleden leek Coucke wel ‘God de vader’, nu willen de supporters hem al niet meer”

  Hét gespreksonderwerp van VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports, was uiteraard de malaise bij Anderlecht. De Brusselaars begonnen met drie nederlagen aan play-off 1 en dreigen voor het eerst in 55 jaar naast Europees voetbal te grijpen. Ex-Anderlecht-spelers Marc Degryse en Gilles De Bilden lieten hun licht schijnen over de moeilijke situatie bij paars-wit.
 3. Sollied vindt dat Club Brugge meer kwaliteit in huis heeft dan Genk: “Ze hebben alles. Hun selectie is in balans”
  VISTA!

  Sollied vindt dat Club Brugge meer kwaliteit in huis heeft dan Genk: “Ze hebben alles. Hun selectie is in balans”

  Voor Trond Sollied bestaat er geen twijfel: Club Brugge heeft de beste kern in ons land. Dat verklaarde de Noor vandaag in VISTA!. “Beter dan Genk. Ze hebben alles: power, techniek, snelheid én ze hebben ervaring in belangrijke wedstrijden. Dat is een beetje de succesfactor van Club Brugge. Ze hebben een kern samengesteld die in balans is. Er is continuïteit.”
 1. 'Best of' van Charles De Ketelaere in Champions League
  Play

  'Best of' van Charles De Ketelaere in Champions League

 2. Mulder over de zege van Club tegen Zenit: "Dit is een uitslag die staat"
  Play

  Mulder over de zege van Club tegen Zenit: "Dit is een uitslag die staat"