Van l naar r in onze VISTA!-studio: Marc Degryse, Ivan De Witte, Niko Lainé en Stephan Keygnaert.
Volledig scherm
Van l naar r in onze VISTA!-studio: Marc Degryse, Ivan De Witte, Niko Lainé en Stephan Keygnaert. © Pieterjan Luyten

Ivan De Witte in VISTA!: "Hein zal nu en dan met heimwee terugdenken aan Gent"

32 reacties

 • Joery Goubert

  3 jaar geleden
  Weet je wat, ze spelen geen denderend voetbal Anderlecht, maar ze staan toch lekker op de derde plaats. En denk maar niet dat het al gedaan is. Nog veel puntjes te gaan. En de witte zou beter zijn domme praat voor hem houden. Schandalig wat hij z3gt over Hein. Had Gent onderaan gestaan dan had hij zo niet gereageerd. Dinsdag ist prijs wees daar maar zeker van. Anderlecht komt terug je zal het wel zien.
 • Robert VAN LAERE

  3 jaar geleden
  Kan het nu gedaan zijn om dikke nek Hazekoek hulde toe te zwaaien ? Shame on you De Witte van dat te doen en uw nieuwe trainer achter uit te zetten en het beter doet dan die onetische poenjager ?Het is niet de eerste maal dat die voorzitter zich verspreekt. Degryse is geen neutrale analyst maar supporter van Anderlecht en Brugge.
 • Frakke Nuyts

  3 jaar geleden
  Precies klein kinderen,net als de bende kleuters van Sporza voetbal.
 • ringo van der pulst

  3 jaar geleden
  Ik heb den billy gisteren op extra time bezig gehoord,man wat een klein kind is dat.Ik als voorzitter van nekkenland zou toch heintje eens op mijn bureau roepen.Met zijn doordenkertje,belachelijke vent.
 • Dirk Dierckx

  3 jaar geleden
  Als Degryse het toch allemaal beter weet dat hij dan zelf trainer wordt, maar daar heeft hij niks van gebakken. Natrappen is het enige wat hij kan. In elk programma waar hij als zogenaamde analist bijzit, laat hij zijn heimelijkste glimlach zien als het over Anderlecht gaat. Een analist die openlijk zijn afkeer laat zien voor bepaalde ploegen en trainers is die naam niet waardig. Kinderlijke mentaliteit.
 1. “Verschueren wordt aanzien als iemand van Anderlecht, Coucke niet. Vandaar die frustraties tegenover hem”
  VISTA!

  “Verschue­ren wordt aanzien als iemand van Anderlecht, Coucke niet. Vandaar die frustra­ties tegenover hem”

  “Coucke buiten.” Anderlecht-fans kwamen gisteren na de nederlaag tegen Antwerp samen voor de hoofdingang en keerden zich tegen de voorzitter. “Michael Verschueren krijgt niet de volle laag. Hij wordt op Anderlecht als een ‘Anderlechtman’ aanzien. Terwijl Coucke wordt aanzien als een buitenstaander, een zakenman, die de club gekocht heeft en die daar eigenlijk emotioneel geen verbondenheid mee heeft. En vandaar dat die frustratie groter is tegenover Coucke”, aldus Gilles De Bilde. Marc Degryse: “Plus de manier waarop hij het heeft aangepakt. Hoe hij met de mensen is omgegaan. En het interview van Hein Vanhaezebrouck heeft hem veel schade toegebracht. Dan kwam daar nog eens de thuisnederlaag tegen Club Brugge bij. Nu ook tegen een directe concurrente voor de vierde plaats. En dan komt dat allemaal naar boven: ‘Wat heeft Coucke in dat jaar eigenlijk gepresteerd?’”
 1. De Bilde: “Dit heb ik nooit gezien bij Anderlecht. Iedere wedstrijd verbaas ik mij over het gebrek aan voetballend vermogen”
  VISTA!

  De Bilde: “Dit heb ik nooit gezien bij Anderlecht. Iedere wedstrijd verbaas ik mij over het gebrek aan voetbal­lend vermogen”

  Anderlecht begon na een reeks van 13 op 15 vol goede moed aan de play-offs, maar in de Genkse Luminus Arena volgde al op speeldag één een ontnuchtering (3-0). “Het luidde dat het bij Anderlecht veel beter ging na de winterstop. Maar je moet eens kijken tegen wie ze allemaal speelden, hé”, aldus VTM-analist Gilles De Bilde in VISTA!. “Dat is geen referentie geweest. Je moet rekenen op Verschaeren, een jongen van 17 jaar - op zijn creativiteit en op zijn impulsen. En je moet rekenen op de onvoorspelbaarheid van Bolasie. Dat zijn de enige twee. Daarachter zit het grote niets op dit moment. Dit heb ik nooit gezien. Iedere wedstrijd verbaas ik mij over het gebrek aan voetballend vermogen.”
 2. VISTA! met Yannick Ferrera als centrale gast: “Word jij warm als je elke week naar Antwerp moet kijken?”
  VISTA!

  VISTA! met Yannick Ferrera als centrale gast: “Word jij warm als je elke week naar Antwerp moet kijken?”

  Er viel flink wat na te kaarten over het voetbalweekend in de Jupiler Pro League. Geen betere plaats daarvoor dan VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports. Yannick Ferrera was de centrale gast. Ferrera zag zijn ex-ploeg Sint-Truiden alweer een prima zaak doen. Na hun zege tegen Charleroi van gisteravond delen de Kanaries de derde plaats met Standard en Antwerp. Behalve Ferrera namen ook Niels Poissonnier, de Club Brugge-watcher van Het Laatste Nieuws, en Proximus-analist Wesley Sonck plaats rond de VISTA!-tafel. Moderator Niko Lainé leidde het gesprek in goede banen.
 3. Degryse: “Racing Genk was op Jan Breydel de weg kwijt vanaf minuut één”
  VISTA!

  Degryse: “Racing Genk was op Jan Breydel de weg kwijt vanaf minuut één”

  In VISTA! werd er vandaag uiteraard duchtig gedebatteerd over de nederlaag van leider Genk op Jan Breydel (3-1). Waar het voor de Limburgers fout liep? “Vanaf de start al, bij de veldbezetting”, aldus onze centrale gast Karel Geraerts. “Clement maakte een aparte keuze. Achteraf is het natuurlijk makkelijk praten, maar het leek me niet de juiste keuze.” Ook Marc Degryse deelt die mening. “Het is nog een keer het bewijs -zeker als je een goede ploeg hebt- dat je van eigen kwaliteiten kan uitgaan.”
 1. "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"
  Play

  "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"

 2. Van Steenbrugge over klacht amateurspelers: "Waar ligt het onderscheid met 1A en 1B?"
  Play
  Voetbal

  Van Steenbrug­ge over klacht amateurspe­lers: "Waar ligt het onder­scheid met 1A en 1B?"