Vanheusden in het shirt van Inter Milaan.
Volledig scherm
Vanheusden in het shirt van Inter Milaan. © PN

“Frank de Boer zette Vanheusden niet voor niets al in de basis bij Inter”

0 reacties

 1. “Verschueren wordt aanzien als iemand van Anderlecht, Coucke niet. Vandaar die frustraties tegenover hem”
  VISTA!

  “Verschue­ren wordt aanzien als iemand van Anderlecht, Coucke niet. Vandaar die frustra­ties tegenover hem”

  “Coucke buiten.” Anderlecht-fans kwamen gisteren na de nederlaag tegen Antwerp samen voor de hoofdingang en keerden zich tegen de voorzitter. “Michael Verschueren krijgt niet de volle laag. Hij wordt op Anderlecht als een ‘Anderlechtman’ aanzien. Terwijl Coucke wordt aanzien als een buitenstaander, een zakenman, die de club gekocht heeft en die daar eigenlijk emotioneel geen verbondenheid mee heeft. En vandaar dat die frustratie groter is tegenover Coucke”, aldus Gilles De Bilde. Marc Degryse: “Plus de manier waarop hij het heeft aangepakt. Hoe hij met de mensen is omgegaan. En het interview van Hein Vanhaezebrouck heeft hem veel schade toegebracht. Dan kwam daar nog eens de thuisnederlaag tegen Club Brugge bij. Nu ook tegen een directe concurrente voor de vierde plaats. En dan komt dat allemaal naar boven: ‘Wat heeft Coucke in dat jaar eigenlijk gepresteerd?’”
 2. VISTA! met AA Gent-voorzitter Ivan De Witte: “Spelers vertelden me dat ze ons de beker gaan bezorgen”
  VISTA!

  VISTA! met AA Gent-voorzitter Ivan De Witte: “Spelers vertelden me dat ze ons de beker gaan bezorgen”

  De zesde speeldag van de play-offs behoort tot het verleden, hoog tijd om erop terug te blikken in VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports. Centrale gast was AA Gent-voorzitter Ivan De Witte. Hij zag zijn ploeg een tot dusver een heel flauw parcours afwerken in play-off 1, maar staat woensdag voor de match van het jaar met de bekerfinale tegen KV Mechelen. Hij kreeg in onze studio het gezelschap van Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws, en Marc Degryse, huisanalist bij deze krant. Moderator met dienst is Nicolas De Brabander.
 3. “Als Gent-coach weet je dat je met de voorzitter en manager op restaurant moet om bepaalde wissels uit te leggen”
  VISTA!

  “Als Gent-coach weet je dat je met de voorzitter en manager op restaurant moet om bepaalde wissels uit te leggen”

  Dat AA Gent-voorzitter Ivan De Witte nu en dan de kleedkamer van de spelers opzoekt, is geen nieuws. “Als je coach wordt van AA Gent weet je dat je om de twee maanden eens een bezoek krijgt van de voorzitter in de kleedkamer. En dat je elke week met de voorzitter en de manager op restaurant moet en moet uitleggen waarom je bepaalde wissels deed”, aldus Niels Poissonnier, Club Brugge-watcher van Het Laatste Nieuws. “Die mensen voelen zich zo nauw betrokken bij het sportieve, dat ze daar hun steentje willen bijdragen. Niet elke trainer heeft dat even graag.” “Ik blijf dat vreemd vinden”, aldus Wesley Sonck.
 1. “Gek is dat Standard meer punten heeft, maar niet dichter aanleunt bij de top”
  VISTA!

  “Gek is dat Standard meer punten heeft, maar niet dichter aanleunt bij de top”

  Standard won gisteren dan wel op Cercle Brugge (1-2), echt overtuigend was het niet en zeker op verplaatsing blijven de elf van Michel Preud’homme geregeld onder hun niveau. Terwijl Wim De Coninck een mentaliteitsprobleem aankaart bij de Rouches, verbaast Stephan Keygnaert er zich in VISTA! over dat Standard op dit moment van de competitie meer punten heeft dan vorig seizoen zonder daarbij dichter tegen de leider aan te leunen. Oulare: “Twaalf punten gedeeld door twee, dat zijn er zes achter... Ik denk dat voor iedereen nog alles mogelijk is.”
 2. VISTA! met Gilles De Bilde en Marc Degryse: “Een jaar geleden leek Coucke wel ‘God de vader’, nu willen de supporters hem al niet meer”
  VISTA!

  VISTA! met Gilles De Bilde en Marc Degryse: “Een jaar geleden leek Coucke wel ‘God de vader’, nu willen de supporters hem al niet meer”

  Hét gespreksonderwerp van VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports, was uiteraard de malaise bij Anderlecht. De Brusselaars begonnen met drie nederlagen aan play-off 1 en dreigen voor het eerst in 55 jaar naast Europees voetbal te grijpen. Ex-Anderlecht-spelers Marc Degryse en Gilles De Bilden lieten hun licht schijnen over de moeilijke situatie bij paars-wit.
 1. Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"
  Play

  Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"

 2. De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuwmatch’: alle beelden van speeldag 21
  Play
  Jupiler Pro League

  De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuw­match’: alle beelden van speeldag 21

  18 januari