Links: Laura, rechts: Anouk, ze hebben nog een broer: Jonas
Volledig scherm
Links: Laura, rechts: Anouk, ze hebben nog een broer: Jonas © RV

Zus Anouk stippelt wandeling voor goed doel uit om haar overleden zusje te eren: “Hoewel ze de jongste van het gezin was, was ze als een tweede mama voor mij”

Laura Delbaere (21), voor velen Laurke, overleed op 18 juni na een epileptische aanval in haar bed. Dinsdag 29 oktober zou ze 22 worden. Om haar te eren, stippelde haar zus Anouk (27) een wandeling van 22 kilometer uit en reed leraar en fietser Niels Merckx 300 kilometer ten voordele van Make A Wish.

0 reacties

 1. Paradise City verhuist van eind juni naar midden augustus: “Als het veilig kan, mikken we op 10.000 bezoekers per dag”
  PREMIUM
  Perk

  Paradise City verhuist van eind juni naar midden augustus: “Als het veilig kan, mikken we op 10.000 bezoekers per dag”

  Het elektronische festival Paradise City – in 2019 nog goed voor 21.500 bezoekers – zal niet eind juni maar wel midden augustus plaatsvinden in Perk. Dat zijn de gemeente Steenokkerzeel en de organisatie overeengekomen. Je komt er op 13, 14 en 15 augustus wel alleen in met een vaccinatiebewijs of een negatieve PCR-test. Op de line-up en ticketverkoop is het nog even wachten. “Hopelijk krijgen we snel duidelijkheid van het Overlegcomité over maatregelen.”
 2. Sterrenchef sluit na 32 jaar restaurant Kasteel Diependael: “Jammer dat corona ons afscheidsjaar dwarsboomde”
  PREMIUM
  Elewijt

  Sterren­chef sluit na 32 jaar restaurant Kasteel Diependael: “Jammer dat corona ons afscheids­jaar dwarsboom­de”

  Na 32 jaar achter het fornuis van restaurant Kasteel Diependael in Elewijt te hebben gestaan, gaat topchef Noël Neckebroeck (65) eind juni met pensioen. 22 jaar lang had hij een Michelinster en vandaag pronkt hij nog steeds met een 16/20 in de culinaire gids GaultMillau, maar over drie weken sluiten Noël en zijn vrouw Rita (65) een belangrijk hoofdstuk in hun leven af. “Gelukkig mogen we nu nog even de deuren openen.”
 1. Séverine en Jaan presenteren BAR JEANNE: De pop-up bar gelegen op de prachtige pachthoeve in Drie Fonteinen
  Vilvoorde

  Séverine en Jaan presente­ren BAR JEANNE: De pop-up bar gelegen op de prachtige pachthoeve in Drie Fonteinen

  Séverine Dargent (46) en Jaan Bilsen (22) beginnen aan een nieuw avontuur. Opnieuw een horeca-avontuur. Ze werden met hun idee voor de zomerbar op de site van Domein Drie Fonteinen weerhouden en zullen een deel van de site omtoveren tot een bruisende plek. In de namiddag à la koffiebar waar je zoetigheden kan verkrijgen. ‘s Avonds kan je er iets drinken en of eten en staan er zowel cocktails, hapjes en volwaardige maaltijden op het menu. Verse en lokale producten staan centraal bij BAR JEANNE.