Yannick Carrasco in het groot op stadhuis Vilvoorde
Volledig scherm
Yannick Carrasco in het groot op stadhuis Vilvoorde © Marc Baert

Zennestad trots op Carrasco “Jong talent dat hier opgroeide en gescout werd”

vilvoordeDat Vilvoorde fier is op stadsgenoot en Rode Duivel Yannick Carrasco zal voorbijgangers op de Grote Markt niet ontgaan. Er hangt een metershoge vlag van Carrasco op de Grote Markt. 

 1. Restauranthouder wordt na 21 maanden bang afwachten vrijgesproken voor incident: “Wat ik anders had moeten doen? Die deur niet opendoen!”
  PREMIUM
  Vilvoorde

  Restaurant­hou­der wordt na 21 maanden bang afwachten vrijgespro­ken voor incident: “Wat ik anders had moeten doen? Die deur niet opendoen!”

  Van de hel naar de hemel. Met daartussen 21 maanden in het vagevuur. Zo kan het recente verleden van Wim Cloots (44) samengevat worden. Nadat hij meer dan 2 dagen in de cel zat na een incident met zijn ondertussen ex-partner werd hij vorige week eindelijk vrijgesproken door de Brusselse correctionele rechtbank. “In velen ben ik teleurgesteld maar sommige mensen hebben me ook positief verrast. Je echte vrienden leer je wel kennen als je hebt meegemaakt wat ik meemaakte”, blikt hij terug op zijn nachtmerrie.
 2. “Wat is die rode troep in onze tuin?”: Machelaars vragen onderzoek naar mogelijke kerosineneerslag door druk vliegverkeer
  PREMIUM
  Machelen

  “Wat is die rode troep in onze tuin?”: Machelaars vragen onderzoek naar mogelijke kerosine­neer­slag door druk vliegver­keer

  Inwoners van Machelen maken zich zorgen over een rode stof die ze al enkele weken in hun tuinen aantreffen. Dat ze het vuile goedje net ontdekken wanneer er meer vliegtuigen boven hun woningen vliegen, doet hen vermoeden dat het om kerosine gaat. De inwoners vragen dat de gemeente de stof onderzoekt. De gemeente op haar beurt zegt de zaak ernstig te nemen, maar vraagt geduld.