Wout samen met Bruno Vanden Broecke - Petites Visites . -KOPERGIETERY
Volledig scherm
Wout samen met Bruno Vanden Broecke - Petites Visites . -KOPERGIETERY © RV

Wout (10) krijgt prachtig eindejaarscadeau: bezoekje van Bruno Vanden Broecke... en hij mag Nieuwjaar thuis vieren!

In september dit jaar sloeg het noodlot toe voor Patricia Janssen en haar ex-man Neil Descheemaeker. Hun zoontje Wout (10) kreeg voor de tweede keer te maken met een tumor, een kwaadaardige deze keer. Hij werd behandeld met chemo en ging 19 december onder het mes om een prothese te krijgen van zijn knie tot en met de heup. Afgelopen week kreeg hij nog bezoek van Bruno Vanden Broecke en zijn kompanen.

0 reacties

 1. INTERVIEW. Assita Kanko (N-VA) over haar verhuis naar Vilvoorde, de jacht op haar droomhuis en haar streven naar een nog inclusievere Zennestad
  PREMIUM
  vilvoorde

  INTERVIEW. Assita Kanko (N-VA) over haar verhuis naar Vilvoorde, de jacht op haar droomhuis en haar streven naar een nog inclusieve­re Zennestad

  Stapje per stapje dompelt Europees parlementslid Assita Kanko zich enthousiast onder in de wereld van de Pjeirefretters, en in september zal ze naar haar droomhuis in de Zennestad verhuizen. Binnenkort hoopt ze plat Vilveuds te kunnen spreken, en iedereen aan de schoolpoort te kunnen herkennen. Enthousiast is ze dus zeker, hoewel Vilvoorde volgens haar ook zeker nog uitdagingen kent. “Het een stad is die meer leiderschap kan gebruiken, en die meer kan streven naar een inclusieve samenleving.”
 2. Tienjarige Wout heeft botkanker en wil iets terugdoen voor het goede doel: “De bestellingen aan Poeperoentjes stromen binnen”

  Tienjarige Wout heeft botkanker en wil iets terugdoen voor het goede doel: “De bestellin­gen aan Poeperoen­tjes stromen binnen”

  In september dit jaar sloeg het noodlot toe voor Patricia Janssen en haar ex-man Neil Descheemaeker. Hun zoontje Wout (10) kreeg voor de tweede keer te maken met een tumor, een kwaadaardige deze keer. Hij zit momenteel volop in de chemokuren en in december krijgt hij een nieuwe knie, heup en nieuw dijbeen. Gezien ze enorm veel steun hebben aan het kinderkankerfonds, hebben ze drie acties op poten gezet voor de vzw.