Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © 3WPlus

Woon+Bus biedt nog paar dagen gratis advies

Wie vragen heeft over isoleren tegen de warmte, de digitale energiemeter, zonnepanelen,… kan nog een paar dagen terecht aan de Woon+Bus aan het voetbalveld in Peutie.

 1. Vilvoorde mag binnenkort eerste escape rooms verwelkomen: Nerdor heeft bijna de nodige 50.000 euro binnen
  Vilvoorde

  Vilvoorde mag binnenkort eerste escape rooms verwelko­men: Nerdor heeft bijna de nodige 50.000 euro binnen

  Bart Verheulpen, Joeri Jacobs, Nick De Frangh en Mattias Eyckmans zijn de drijvende krachten achter ‘Nerdor’, waar snoep en spel centraal staan. Met snoepwinkel NerdCandy verdienden de jonge ondernemers hun strepen al, nu willen ze een paar vittessen hoger schakelen en zo snel mogelijk uitpakken met een bordspellenwinkel mét speellounge, escape rooms en een ‘spaceship simulator’. Om aan het nodige kapitaal te komen, startten ze een crowdfundingsactie op. En die loopt bijzonder vlot. Binnenkort mogen de Vilvoordenaars zich alvast verwachten aan twee escape rooms.
 2. Opnieuw twee besmette personeelsleden in wzc Floordam: 4 leefgroepen ondergaan coronatest
  Melsbroek

  Opnieuw twee besmette personeels­le­den in wzc Floordam: 4 leefgroe­pen ondergaan coronatest

  In woonzorgcentrum Floordam in Melsbroek hebben twee werknemers donderdag positief getest op het coronavirus. Een domper voor de directie, want woensdag bleken zestig bewoners van vier leefgroepen nog negatief. Zij moesten een test ondergaan nadat vorige week twee werknemers besmet bleken. Nu moeten ook de zestig bewoners en dertig personeelsleden van vier andere groepen getest worden.