Zo ziet de Vlierkensstraat en omgeving er uit in de toekomst - Vilvoorde Werken aan de Ring - Ringtrambus
Volledig scherm
Zo ziet de Vlierkensstraat en omgeving er uit in de toekomst - Vilvoorde Werken aan de Ring - Ringtrambus © De Werkvennootschap

Werkzaamheden aan Vlierkensstraat gaan sneller dan voorzien

vilvoordeFase twee bij de heraanleg van de Vlierkensstraat zal sneller starten dan voorzien. De omleiding blijft hetzelfde.

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Beigemnaar Bryan De Valck start morgen aan WK-toernooi 3X3: “Mijn ambitie? Op de volgende Olympische Spelen wil ik er ook bij zijn”
  PREMIUM
  grimbergen, antwerpen

  Beigemnaar Bryan De Valck start morgen aan WK-toer­nooi 3X3: “Mijn ambitie? Op de volgende Olympische Spelen wil ik er ook bij zijn”

  De Beigemnaar Bryan De Valck (26) is nog bezig met het maken van zijn sportzak ter voorbereiding van het WK 3x3. Morgen -dinsdag- start het toernooi en zondagavond weten we wie zich wereldkampioen mag noemen. Deze keer hoeft hij er niet voor naar de andere kant van de wereld want het WK gaat door op de Groenplaats in Antwerpen. Wij spraken hem nog snel.