Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Werkstraf voor man die vriendin opsloot en met wapen bedreigde

VilvoordeEen Vilvoordenaar is veroordeeld tot een werkstraf van 120 uur voor een gewelddadig incident met zijn vriendin. Hij sloot de vrouw op en bedreigde haar met een vuurwapen.

 1. Opnieuw fietsster in Zenne beland, menselijke ketting kan Nele (40) redden: “De stroming is daar zo sterk, ik begrijp dat Imane niet uit het water geraakte”

  Opnieuw fietsster in Zenne beland, menselijke ketting kan Nele (40) redden: “De stroming is daar zo sterk, ik begrijp dat Imane niet uit het water geraakte”

  Nog geen twee maanden nadat Imane (25) in de Zenne viel en verdronk, belandde dinsdag opnieuw een fietsster in het water. Deze keer liep het goed af, dankzij alerte voorbijgangers die een mensenketting vormden om Nele (40) uit Mechelen te redden. “Is het nog verantwoord om deze fietssnelweg te gebruiken?”, vraagt burgemeester van Zemst Veerle Geerinckx (N-VA) zich af. Nele raakte lichtgewond, maar is vooral erg geschrokken. Ze vertelt hoe ze in het water terechtkwam.
  Zemst
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Acteurskoppel Ashton Kutcher en Mila Kunis bezig aan hun eigen Ronde van Vlaanderen: “Heel oprechte mensen”

  Acteurskop­pel Ashton Kutcher en Mila Kunis bezig aan hun eigen Ronde van Vlaanderen: “Heel oprechte mensen”

  Vlaanderen kreeg deze week hoog bezoek. Acteurskoppel Ashton Kutcher (45) en Mila Kunis (39) bracht een bezoekje aan Gent, Brussel en Brugge, samen met hun twee kinderen. De Amerikanen stilden hun honger bij O’yo op het Sint-Baafsplein in Gent, bij pop-up Sablon in Brussel en bij De Vier Winden op de Grote Markt in Brugge. Het lijkt wel of het koppel bezig is aan hun eigen Ronde van Vlaanderen.
  Brussel