Plan B in Vilvoorde.
Volledig scherm
Plan B in Vilvoorde. © Marc Baert

Werken nieuwe woonsite Plan B staan in de steigers: poortgebouw grondig gerestaureerd

VilvoordeDe werken aan project Plan B staan in de steigers. De afbraakwerken zijn al even aan de gang, en intussen is duidelijk zichtbaar hoe het poortgebouw de toekomstige site zal kenmerken. 

 1. Dertiger staat terecht voor 'grooming' minderjarige meisjes: “Hij wilde zich beter voelen door een ‘reddersrol’ op te nemen”
  Vilvoorde

  Dertiger staat terecht voor 'grooming' minderjari­ge meisjes: “Hij wilde zich beter voelen door een ‘reddersrol’ op te nemen”

  Een dertiger uit Vilvoorde heeft zich vrijdag voor de Brusselse correctionele rechtbank moeten verantwoorden omdat hij via internet contact had gezocht met vier minderjarige meisjes en hen ertoe had aangezet om naaktfoto’s uit te wisselen en seksueel getinte gesprekken te hebben. Het jongste slachtoffer was pas 13 jaar oud. Twee van de meisjes, 14 en 16 jaar oud, prostitueerden zich en met hen had de dertiger ook seksuele betrekkingen. Het parket eiste een gevangenisstraf van 40 maanden met probatie-uitstel tegen de man, die alle feiten toegaf en intussen in behandeling is.
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel