Een vorige Onderwijsmarkt
Volledig scherm
Een vorige Onderwijsmarkt © Jo De Ro

Wat te doen na het zesde leerjaar? De Vilvoordse onderwijsmarkt biedt antwoord

VilvoordeMaak je binnenkort de grote stap naar het secundair onderwijs? Ben je op zoek naar een studierichting die bij je past? Of weet je nog niet in welke school je terecht wil komen?

 1. Van Carmello tot Canapé: bij deze 7 zaken geniet je met Pasen van een brunch of ontbijt in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM

  Van Carmello tot Canapé: bij deze 7 zaken geniet je met Pasen van een brunch of ontbijt in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Over iets meer dan twee weken is het weer Pasen. Dat is het ideale moment voor een brunch of ontbijt met de hele familie. Heel wat horecazaken zetten daar ook op in. Wij gingen op zoek naar een aantal adresjes in Brussel, de Rand en het Pajottenland waar je het paasfeest uitgebreid kan vieren. Van het Chicago Café tot kasteel Ter Rijst: hier krijg je heel wat lekkers voorgeschoteld.
  Brussel
 2. Mechelse leerkracht opent parttime pop-up café in Grimbergen: “Een pittige uitdaging, maar ik wil beide graag doen”
  PREMIUM

  Mechelse leerkracht opent parttime pop-up café in Grimbergen: “Een pittige uitdaging, maar ik wil beide graag doen”

  Jimmy Malfait (43) maakte vorig jaar nog de overstap van de horeca naar het onderwijs, maar de horeca liet hem niet los. Binnenkort maakt hij opnieuw, weliswaar parttime, de overstap naar de horeca en opent hij pop-up café De Liermolen in Grimbergen. Een uitdaging die hij helemaal ziet zitten. “Het is een mooi pand met heel wat potentieel”, klinkt het.
  Grimbergen