Noël Smets keert terug naar zijn roots en baat vanaf eind juli opnieuw brasserie De Met op de Grote Markt uit.
Volledig scherm
Noël Smets keert terug naar zijn roots en baat vanaf eind juli opnieuw brasserie De Met op de Grote Markt uit. © Lukas

Voormalige uitbater Noël Smets keert terug naar De Met: “Dit voelt als thuiskomen”

Momenteel baat hij nog brasserie Franklin uit, maar eind juli neemt de 49-jarige Noël Smets brasserie De Met op de Grote Markt in Vilvoorde over. Daarmee keert Smets terug naar zijn roots, want tussen 1993 en 2000 baatte hij De Met al uit. “Het voelt dan ook als thuiskomen”, klinkt het. Smets wacht wel een zware taak, want de brasserie kende de laatste jaren vooral leegstand.

2 reacties

 • Chantal Vandermeulen

  2 jaar geleden
  Bijna dagelijks op de Grote markt en dan mis je dat overvolle terras van vroeger. Nu let de vernieuwde Grote Markt, ontbrak De Met nog. Fantastisch nieuws en heel veel succes ermee. Franklin was ook altijd toppie
 • Marc Bueken

  2 jaar geleden
  Wens hem veel succès en ben er zeker van dat dit het dit ook zal worden.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?