politierechtbank Vilvoorde
Volledig scherm
politierechtbank Vilvoorde © Marc Baert

Voor de derde keer betrapt op drugs achter het stuur: “Ik ben al één jaar clean”, beweerde hij tien maanden na de feiten

VilvoordeA.A stond vandaag terecht in de politierechtbank in Vilvoorde omdat hij in 2021 drie keer tegengehouden werd wegens rijden onder invloed van drugs. 

  1. Buschauffeur (35) dodelijk ongeval wordt verhoord, tweede slachtoffer is 17-jarige Française: “Hij herinnert zich weinig maar vermoedt dat hij in slaap gevallen is”
    Antwerpen

    Buschauf­feur (35) dodelijk ongeval wordt verhoord, tweede slachtof­fer is 17-jarige Française: “Hij herinnert zich weinig maar vermoedt dat hij in slaap gevallen is”

    De 35-jarige buschauffeur die zondag betrokken was bij het dodelijk ongeval op de E19, was eerder in Frankrijk al veroordeeld voor rijden onder invloed van drugs. Dat meldt het parket van Antwerpen. Morgen zal om zijn aanhouding gevraagd worden. De feiten bij ons zijn gekwalificeerd als onopzettelijke doding, onopzettelijke slagen, drugs in het verkeer en het niet in de hand houden van zijn voertuig. “Mijn cliënt herinnert zich weinig van het ongeval. Hij vermoedt dat hij in slaap is gevallen”, aldus zijn advocaat. Intussen is ook de identiteit van het tweede slachtoffer bekend. Het zou gaan om een Franse vrouw van 17 jaar.