Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Dieter Nijs

Volksdansgroep TraDDans houdt Valentijnsquiz: “Ook aan singles wordt gedacht”

VilvoordeLiefhebbers van de betere hersengymnastiek kunnen op vrijdag 11 februari terecht in de Sint-Jozefsschool in de Groenstraat. Daar houdt volksdansgroep TraDDans hun jaarlijkse kennisquiz. De datum verschoof van het najaar naar het weekend voor Valentijn. “Waarom breng je je date niet mee naar de quiz?” klinkt het bij Peter De Coninck.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. MS-patiënten met rolstoel én pamfletten de straat op tegen actiecomité dat vergunning MS Center aanvecht: “Kijk verder dan je eigenbelang en stop de procedureslag”
  PREMIUM

  MS-patiënten met rolstoel én pamfletten de straat op tegen actieco­mité dat vergunning MS Center aanvecht: “Kijk verder dan je eigenbe­lang en stop de procedure­slag”

  In Melsbroek hebben 250 mensen – waaronder tientallen MS-patiënten – woensdagmiddag een protestmars gehouden tegen een actiecomité dat protesteert tegen de vernieuwing van het MS Center. De leden van dat actiecomité vochten de bouwvergunning al twee keer aan. Tot onvrede van de MS-patiënten. “Met deze protestmars gaan we fysiek door het rood om aan te tonen hoe belangrijk de toekomst van dit ziekenhuis is.”
  Melsbroek