Hans Bonte krijgt een portret als eerbetoon aan zijn politieke carrière.
Vlnr: 
Damienne D’heygers, Hans Bonte, kunstenares Ulrike Bolenz, Moad El Boudaati en Johan Serkeyn
Volledig scherm
Hans Bonte krijgt een portret als eerbetoon aan zijn politieke carrière. Vlnr: Damienne D’heygers, Hans Bonte, kunstenares Ulrike Bolenz, Moad El Boudaati en Johan Serkeyn © Marc Baert

Vilvoordse burgemeester krijgt portret als eerbetoon

vilvoordeBurgemeester Hans Bonte wordt door zijn partij in de bloemetjes gezet. Hij krijgt net als Herman Van Rompuy en Jean-Luc Dehaene een portret gemaakt door Ulrike Bolenz, een internationale kunstenares uit Vilvoorde waar ook Hans Bonte zelf fan van is.

  1. Hans Bonte, de coronacowboy der burgemeesters, blikt terug op 2021: “Ik ben verantwoordelijk voor de volksgezondheid van de Vilvoordenaars”
    PREMIUM
    Vilvoorde

    Hans Bonte, de coronacow­boy der burgemees­ters, blikt terug op 2021: “Ik ben verantwoor­de­lijk voor de volksge­zond­heid van de Vilvoorde­naars”

    Hij kwam veelvuldig in het nieuws. Hij kamt met de haarrichting mee of net hard tegen de haarrichting in. “Elke burgervader is ertoe verplicht zijn bevolking en hun gezondheid voorop te stellen”, zegt de Vilvoordse burgemeester Hans Bonte (Vooruit). “Ik heb dat zo goed mogelijk gedaan. Samen met een straf team aan schepenen, medewerkers en experten. Dat het bij onze regeringen en overheden nog steeds zo moeizaam loopt, irriteert me mateloos”, steekt hij niet onder stoelen of banken.