Stadhuis, Grote Markt Vilvoorde.
Volledig scherm
Stadhuis, Grote Markt Vilvoorde. © Baert Marc

Vilvoorde biedt studeerplek voor jongeren in het centrum van de stad

De examens staan voor de deur en dat wil zeggen dat er weer nood is aan rust en stilte om de concentratie zo hoog mogelijk te houden. Stad Vilvoorde wil daar op inspelen en stelt een studieplek open waar jongeren terecht kunnen. Is het bij jou thuis niet altijd even makkelijk om in alle rust en stilte te studeren? Dan kan je afzakken naar Bergstraat 19 in Vilvoorde vlak bij de Grote Markt. 

1 reactie

 • Marijke Forsse Impens

  2 jaar geleden
  Heel goed idee. Bedankt om ook aan die jongeren te denken die hun studies ernstig nemen, maar niet een rustige thuis hebben om dit te doen.
 1. Zijn dochter was bob die dag, maar toch staat man terecht voor dronken rijden. “Ik wou enkel uit de parking manoeuvreren.”
  Meise

  Zijn dochter was bob die dag, maar toch staat man terecht voor dronken rijden. “Ik wou enkel uit de parking manoeuvre­ren.”

  S.D. staat terecht in de politierechtbank te Vilvoorde voor feiten die hij in september 2021 pleegde. Hij zou die dag dronken met de auto hebben gereden. Hij veroorzaakte bovendien een klein ongeval zonder gewonden op de parking van het restaurant voordat hij in dronken toestand koers naar huis zette. Bij aankomst thuis dronk hij naar eigen zeggen nog eens drie glazen wijn. Zo’n twee uur na zijn vertrek op de parking van het restaurant, klopte de politie aan zijn deur. Een getuige had de man dronken in zijn auto zien stappen om vervolgens tegen een andere geparkeerde auto te botsen. Deze getuige informeerde de politie.