Dr. Véronique Fabré wordt over enkele maanden nieuwe hoofdarts bij AZ Jan Portaels.
Volledig scherm
Dr. Véronique Fabré wordt over enkele maanden nieuwe hoofdarts bij AZ Jan Portaels. © AZJP

Véronique Fabré wordt nieuwe hoofdarts bij AZ Jan Portaels

VilvoordeAZ Jan Portaels heeft een nieuwe hoofdarts in huis. Dr. Véronique Fabré neemt die post vanaf 1 april waar. Na meer dan een jaar keert hoofdarts ad interim dr. Lieve Casteleyn terug naar de dienst radiologie. 

 1. ISS gaat samenwerking aan met bedrijf Water Experts “Niet enkel wij maar ook onze klanten kunnen zo leren hoe ze water besparen. Goed voor milieu en portefeuille”
  Vilvoorde, Gent

  ISS gaat samenwer­king aan met bedrijf Water Experts “Niet enkel wij maar ook onze klanten kunnen zo leren hoe ze water besparen. Goed voor milieu en portefeuil­le”

  ISS, een faciliteitenbedrijf voor onder andere schoonmaakdiensten en catering, met de hoofdzetel in Vilvoorde, wil zichzelf en haar klanten bewuster maken van hun waterverbruik. En er vooral ook wat aan doen. Daarvoor gaan ze in zee met Gents bedrijf Water Experts. “Je kan tot wel 50% water besparen bij bedrijven.”
 2. Den Diepen Boomgaard lanceert symbolische actie ‘Steunen met stenen’ om nieuwe gebouwen te verwezenlijken
  PREMIUM
  Grimbergen

  Den Diepen Boomgaard lanceert symboli­sche actie ‘Steunen met stenen’ om nieuwe gebouwen te verwezen­lij­ken

  De gebouwen van bioboerderij en maatwerkbedrijf Den Diepen Boomgaard zijn na al die jaren toe aan een opfrisbeurt en uitbreiding. Om extra fondsen te sprokkelen zetten ze een ludieke actie op poten, die wij bij deze mogen aftrappen: ‘Steunen met stenen’. Het doel? Dat de 50.735 stenen waarmee ze de gloednieuwe vertrekken opbouwen, gesponsord worden door de Grimbergenaren.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch