Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © photo_news

Verkeer over de pechstrook na ongeval op Binnenring in Vilvoorde

 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 3. Nog maar 1 aanmeldingsperiode voor Grimbergse basisscholen: “Wacht niet op laatste moment”
  Grimbergen

  Nog maar 1 aanmel­dings­pe­ri­o­de voor Grimbergse basisscho­len: “Wacht niet op laatste moment”

  Ook voor schooljaar 2023-2024 kiezen alle Grimbergse basisscholen er weer voor om nieuwe inschrijvingen te laten voorafgaan door een aanmeldingsprocedure. Plaatsen worden daarna aan de aangemelde kinderen toegewezen. Daarbij wordt rekening houden met de schoolvoorkeur van de ouders en met de afstand tussen de school en hun domicilieadres. Zo wordt kamperen voor schoolpoorten vermeden.