Vilvoorde van op de brug
Volledig scherm
Vilvoorde van op de brug © Margo Koekoekx

Vanaf maandag op Vilvoordse brug: één busbaan en drie rijvakken, maar geen wisselend vak meer

vilvoordeVanaf maandag 27 juni wijzigt de verkeerssituatie op de Europabrug, de brug van Vilvoorde. Het gaat om een tijdelijke situatie tot het Heldenplein af is. Daarna wijzigt de verkeerssituatie nog eens. Door de aanpassingen zal de brug twee avonden en nachten afgesloten zijn voor verkeer. 

 1. Van een abdij tot het spottersplatform: op deze 10 idyllische plekjes kan je gaan picknicken in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van een abdij tot het spotters­plat­form: op deze 10 idyllische plekjes kan je gaan picknicken in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  De zomer staat garant voor heel wat heerlijke dagen. Die zijn ideaal voor een gezellige picknick in de natuur. In Brussel, de Rand en het Pajottenland kan je op allerlei prachtige plekjes terecht: of je nu een dekentje wil uitspreiden of liever plaatsneemt op een bankje. Onze redactie zocht enkele van die magnifieke plekjes uit en zet ze op een rijtje. Zo moet je zelf enkel nog zorgen voor een mand vol lekkers.
 2. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.