vaccinatiecentrum Bolwerk
Volledig scherm
vaccinatiecentrum Bolwerk © Marc Baert

Vaccinatiecentrum Vilvoorde blijft zeker tot oktober open

vilvoordeSommige vaccinatiecentra denken straks aan stoppen, maar het vaccinatiecentrum in Vilvoorde prikt naarstig door. Ze verwachten de jongeren die zonet hun uitnodiging ontvingen en nog een heleboel ‘tweedekansers’ en vakantiegangers. 

 1. Steeds meer middenklassers kloppen aan bij Sociaal Huis voor energiefacturen: “Dit is geen stilte voor de storm, we voelen de aanloop nu al zeer hard”
  PREMIUM
  vilvoorde

  Steeds meer middenklas­sers kloppen aan bij Sociaal Huis voor energiefac­tu­ren: “Dit is geen stilte voor de storm, we voelen de aanloop nu al zeer hard”

  Schepen Fatima Lamarti (Vooruit) en het Sociaal Huis houden hun hart vast. De energiecrisis hakt er in Vilvoorde stevig in, merken ze. “We merken een enorme toeloop van ongeruste mensen. Het zijn ook steeds meer middenklassers. En het ding is: de afrekeningen komen in Vilvoorde pas eind september en oktober. Dus dit is de aanloop naar de storm.” De schepen hoopt dat er snel hulp van bovenaf komt.
 1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.