Deze klimmers leven zich uit in de boulderhal - dit is geen foto uit Vilvoorde
Volledig scherm
Deze klimmers leven zich uit in de boulderhal - dit is geen foto uit Vilvoorde © Boulderhal Bruut

Urban sporters halen hun hartje op op Asiat-site

vilvoordeWie van urban sporten houdt moet zeker eens langsgaan op de ASIAT-site daar staat een attractiepark. Daar kan je je hart ophalen als freerunner en vind je onder meer een pumptrack en trampoline met airbag.

 1. Win jij de nieuwe sportbar? Eurovolleycenter Vilvoorde gaat voor nieuw elan
  PREMIUM
  vilvoorde

  Win jij de nieuwe sportbar? Eurovolley­cen­ter Vilvoorde gaat voor nieuw elan

  Het Eurovolleycenter in Vilvoorde moet meer worden dan een Volleybalcentrum. Bedrijven zijn meer dan ooit welkom en jongeren krijgen kansen, terwijl de vernieuwing van de infrastructuur een stevige boost krijgt. Een hele boterham dus. En als toppunt kan je als jonge uitbater zomaar even de sportbar winnen. “De leuze een gezonde geest in een gezond lichaam moet hier centraal staan. Tegelijk willen we ontwikkelingsmogelijkheden en kansen bieden aan jonge mensen.”
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 1. 6 TIPS VOOR OPEN MONUMENTENDAG: Deze deuren gaan open terwijl die anders potdicht blijven
  PREMIUM
  Vilvoorde, Halle, beersel, tervuren, melsbroek, galmaarden

  6 TIPS VOOR OPEN MONUMENTEN­DAG: Deze deuren gaan open terwijl die anders potdicht blijven

  Open Monumentendag staat voor de deur en dat wil zeggen dat je weer naar hartelust kan snuisteren in de geschiedenis van elke deelnemende gemeente of stad. Deuren die anders stevig op slot blijven, ontgrendelen en gunnen je een blik en vaak een hele portie info en leuke weetjes. Voor jong en oud een goede reden en een garantie op een fijne daguitstap. Leer je eigen gemeente wat beter kennen of trek er wat verder op uit. Van prachtige kastelen, tot verborgen torentjes en industriële monumenten. Er is voor elk wat wils in de rand rond Brussel.