Bert Verbeke en Hans Bonte op de set van Lisa.
Volledig scherm
Bert Verbeke en Hans Bonte op de set van Lisa. © VTM

Schuilt er een acteur in Burgemeester Hans Bonte? Donderdag is hij te zien in telenovelle Lisa

vilvoordeKiest Hans Bonte voor een nieuwe carrière als acteur? Dat wellicht niet. Maar we kunnen de Vilvoordse burgemeester wel spotten in een gastrol bij telenovelle Lisa. Het verhaal over hoofdpersonage Lisa (Tinne Oltmans) en reclamebureau Massa speelt zich af in Vilvoorde. In de novelle komt ook de stad zelf met de vraag tot een promocampagne.

 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
 2. Organisatie Voodoo Village vreest nog niet na afgelasting Pukkelpop: “We kijken uit naar de resultaten van het testevenement van gisteren”
  Humbeek, grimbergen

  Organisa­tie Voodoo Village vreest nog niet na afgelas­ting Pukkelpop: “We kijken uit naar de resultaten van het testevene­ment van gisteren”

  Voodoo Village, het dance-festival in Humbeek, had grote plannen voor de editie van 4 september 2021. Het zou dit jaar groter worden dan ooit tevoren, met meer oppervlakte en meer bezoekers. Maar na het nieuws dat Pukkelpop niet doorgaat is het afwachten of alles goed gaat tenminste... Voor de organisatoren is het alles of niets.