Vorig jaar vond er nog een reconstructie plaats in de Hoveniersstraat in Vilvoorde.
Volledig scherm
Vorig jaar vond er nog een reconstructie plaats in de Hoveniersstraat in Vilvoorde. © Baert

Rus voor assisen na moord op 31-jarige ex tijdens oudejaarsnacht

VILVOORDE/LEUVENDe 39-jarige Lecha Sultakhanov moet zich op 6 december dit jaar verantwoorden voor de moord op zijn 31-jarige ex, een Belgische vrouw met Tsjetsjeense roots, tijdens de oudejaarsnacht van 2018 in Vilvoorde. De man bracht de vrouw om met meerdere messteken.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.