Basisschool De Groene Planeet - Rode Neuzen - Team zonnebloem project van links naar rechts: Directrice Hilde De Marie, Kleuterjuf Kelly De Vlieger, zorgjuf Danielle Crol en juf Sofie Vanden Broeck
Volledig scherm
Basisschool De Groene Planeet - Rode Neuzen - Team zonnebloem project van links naar rechts: Directrice Hilde De Marie, Kleuterjuf Kelly De Vlieger, zorgjuf Danielle Crol en juf Sofie Vanden Broeck © Marc Baert

Rode Neuzenschool De Groene Planeet sluit af met onthulling van hun ‘Blommeke’. De caravan die leerlingen dichter bij elkaar moet brengen

Basisschool De Groene Planeet in Houtem is een Rode Neuzenschool in hart en ziel. Met hun zonnebloem project -dat in dezelfde lijn als Rode Neuzen ligt- zetten ze dan ook hard in op respect en open communicatie tussen de leerlingen. Ze zamelden geld in voor Rode Neuzen en daarmee ook voor hun ‘Blommeke’. Dat is de caravan die bij zal dragen aan het welzijn van de leerlingen en de kers op de taart is voor hun Zonnebloem Project.

0 reacties

 1. Scholen open of dicht na de paasvakantie? Wij deden de steekproef in Vlaams-Brabant
  PREMIUM
  Halle, Keerbergen, aarschot, vilvoorde, haacht

  Scholen open of dicht na de paasvakan­tie? Wij deden de steekproef in Vlaams-Bra­bant

  De scholen gingen vorige week voor de tweede keer een verlengde vakantie in. Minister voor Onderwijs Ben Weyts maakte in een recent statement nog bekend dat hij de scholen zo veel mogelijk fysiek wil heropenen. “Ik pleit al een jaar lang om de scholen zo veel mogelijk open te houden. Ik stond ook niet achter de paaspauze”, zei Weyts nog in een recent interview. Definitieve knopen werden nog niet doorgehakt. Maar gaan scholen daar op wachten? Wij deden en steekproef in Vlaams-Brabant. Daaruit blijkt dat er duidelijk twee kampen zijn onder de directies.
 2. Gaat Vincent Van der Velde (31) uit Grimbergen Matthias Schoenaerts en Jean-Claude Van Damme achterna? “In Amerika zijn veel meer mogelijkheden”
  PREMIUM
  Grimbergen, New York

  Gaat Vincent Van der Velde (31) uit Grimbergen Matthias Schoe­naerts en Jean-Clau­de Van Damme achterna? “In Amerika zijn veel meer mogelijkhe­den”

  Tot zijn eigen verbazing raakte Vincent Van der Velde (31) uit Grimbergen vlot binnen — meteen na zijn eerste auditie — bij twee gerenommeerde scholen in New York. Hij had nog nooit ‘echt’ toneel gespeeld en onderschatte zijn eigen kunnen, maar dankzij de juiste duwtjes op de juiste momenten gooide hij vier jaar geleden toch zijn leven overhoop om naar New York te trekken. Nu werkt hij er aan zijn eigen kortfilm FIX.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?