Wim ging de afgelopen twee jaar door een hel
Volledig scherm
PREMIUM
Wim ging de afgelopen twee jaar door een hel © Marc Baert

Restauranthouder wordt na 21 maanden bang afwachten vrijgesproken voor incident: “Wat ik anders had moeten doen? Die deur niet opendoen!”

VilvoordeVan de hel naar de hemel. Met daartussen 21 maanden in het vagevuur. Zo kan het recente verleden van Wim Cloots (44) samengevat worden. Nadat hij meer dan 2 dagen in de cel zat na een incident met zijn ondertussen ex-partner werd hij vorige week eindelijk vrijgesproken door de Brusselse correctionele rechtbank. “In velen ben ik teleurgesteld maar sommige mensen hebben me ook positief verrast. Je echte vrienden leer je wel kennen als je hebt meegemaakt wat ik meemaakte”, blikt hij terug op zijn nachtmerrie. 

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).