Voorzitter Piet De Greef en ondervoorzitters Rudy Mattheus en Jacques Mevis werden zopas verkozen.
Volledig scherm
Voorzitter Piet De Greef en ondervoorzitters Rudy Mattheus en Jacques Mevis werden zopas verkozen. © Lukas

Raad van bestuur AZ Jan Portaels kiest nieuwe voorzitter en ondervoorzitters

De raad van bestuur van het AZ Jan Portaels is hertekend. Oud-algemeen directeur van de CM Sint Michielsbond, Piet De Greef, werd namens de vzw Sint-Jozefkliniek verkozen tot nieuwe voorzitter en neemt de fakkel over van Joost Vastenavondt.

 1. GBS De Fonkel dicht door tekort aan leerkrachten: “In herfstvakantie bij elke ouder aanbellen om regels nog eens uit te leggen”
  PREMIUM
  Diegem

  GBS De Fonkel dicht door tekort aan leerkrach­ten: “In herfstva­kan­tie bij elke ouder aanbellen om regels nog eens uit te leggen”

  Nadat donderdag al GO!-basisschool De Vleugel in Zaventem de deuren sloot wegens een tekort aan leerkrachten door de coronacrisis, gaat nu ook gemeenteschool De Fonkel in buurgemeente Diegem dicht. Ook daar is er een tekort aan leerkrachten. Acht van hen zijn besmet of zitten in quarantaine. De gemeente hekelt vooral het gedrag van ouders en gaat hen persoonlijk de regels nogmaals uitleggen.
 2. 46-jarige (!) Etienne Madawa-Sharadi (KGR Katelijne) hangt schoenen aan de haak: “Combinatie van veel factoren”

  46-jarige (!) Etienne Madawa-Sharadi (KGR Katelijne) hangt schoenen aan de haak: “Combinatie van veel factoren”

  Etienne Madawa-Sharadi gooide dit seizoen hoge ogen bij KGR Katelijne in tweede provinciale. Zelfs op 46-jarige leeftijd was hij titularis in de ploeg van Timothy Heylen die hem in het tussenseizoen weglokte bij de Vlaams-Brabantse derde provincialer Infinity Vilvoorde. Verleden tijd weliswaar, want onder meer als gevolg van een knieblessure en de aanhoudende coronacrisis, keert Madawa niet meer terug tussen de lijnen.