Lingerie Outlet is tijdelijk in Vilvoorde met pop-up
Volledig scherm
Lingerie Outlet is tijdelijk in Vilvoorde met pop-up © Lingerie Outlet

Pop-up shoppen in Lingerie Outlet

vilvoordeScoor de leukste bikini’s en lingerie tijdens de pop-up dagen van Lingerie Outlet in Vilvoorde. Goed nieuws voor de vrouwen en onrechtstreeks ook voor de mannen onder ons.

 1. 
GRUUN stopt met koffiebar na klacht van ‘bovenbuur’: “Straf, want de man is hier eigenlijk nooit”
  PREMIUM

  GRUUN stopt met koffiebar na klacht van ‘bovenbuur’: “Straf, want de man is hier eigenlijk nooit”

  Na bijna vijf jaar komt er een eind aan de hippe koffiebar van GRUUN. Na een klacht van een bovenbuur, oordeelde het vredegerecht dat het horecagedeelte de deuren moet sluiten waardoor dus enkel het nog de plantenwinkel van GRUUN verder kan blijven bestaan. “Heel jammer dat wij de dupe zijn van een geschil waar we zelf niets aan kunnen doen”, klinkt het. “Al opent dit ook deuren.”
  Brussel
 2. MOST WANTED. Félix Omoregie, vrouwenhandelaar voor de prostitutiebuurt: “Natúúrlijk ronselt hij in Nigeria nog volop meisjes”
  PREMIUM

  MOST WANTED. Félix Omoregie, vrouwenhan­de­laar voor de prostitu­tie­buurt: “Natúúrlijk ronselt hij in Nigeria nog volop meisjes”

  Voodoopraktijken, gedwongen abortussen en niets ontziend geweld. Mensenhandelaar Félix Omoregie heeft minstens zes – maar wellicht véél meer – Nigeriaanse vrouwen in de prostitutie gestort. “Ik werd tweemaal zwanger en moest even vaak een gedwongen abortus ondergaan.” Een portret en bloedstollende getuigenissen van slachtoffers over hoe Félix Omoregie te werk gaat, nog altijd trouwens.
  Brussel
 3. Gemeente op zoek naar gedichten en quotes: “Geestelijke gezondheid bespreekbaar maken”

  Gemeente op zoek naar gedichten en quotes: “Geestelij­ke gezondheid bespreek­baar maken”

  In 2022 riep de gemeente Grimbergen, in het kader van de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid, de inwoners op om een gedichten te delen met ‘Kracht’ als rode draad. Die oproep werd positief beantwoord en meer dan 30 gedichten bereikten het bestuur. Elke inzending werd op een of andere manier verwerkt: op een placemat, achter een QR-code onderweg, op postkaartjes en raamstickers die nog altijd in het straatbeeld te zien zijn..
  Grimbergen