Poetsman Guy aan de slag.
Volledig scherm
Poetsman Guy aan de slag. © Margo Koekoekx

Poetsman Guy staat zijn mannetje naast 70 vrouwen: “Hij verdient het om extra in de kijker te worden gezet”

vilvoordeOp 20 juni is het Dag van de Schoonmaak en daarom wil poetsdienst Zilverpunt haar medewerkers in de kijker zetten. Tussen een team van zeventig dames staat ook Guy Hendels (52), de enige poetsman, zijn mannetje. Voor elk van hen staat dit weekend een klein cadeautje te wachten.

 1. Vilvoorde vraagt OVAM om versneld tien mogelijk met PFOS vervuilde sites te onderzoeken
  Vilvoorde

  Vilvoorde vraagt OVAM om versneld tien mogelijk met PFOS vervuilde sites te onderzoe­ken

  Het stadsbestuur van Vilvoorde vraagt de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) om tien percelen die mogelijk met PFOS vervuild zijn bij hoogdringendheid te analyseren. In heel Vilvoorde zijn 205 percelen mogelijk vervuild met PFOS, maar Vilvoords burgemeester Hans Bonte (Vooruit) wil tien ervan snel laten controleren omdat ze in woongebieden liggen of omdat er bouwplannen zijn.
 2. Restauranthouder wordt na 21 maanden bang afwachten vrijgesproken voor incident: “Wat ik anders had moeten doen? Die deur niet opendoen!”
  PREMIUM
  Vilvoorde

  Restaurant­hou­der wordt na 21 maanden bang afwachten vrijgespro­ken voor incident: “Wat ik anders had moeten doen? Die deur niet opendoen!”

  Van de hel naar de hemel. Met daartussen 21 maanden in het vagevuur. Zo kan het recente verleden van Wim Cloots (44) samengevat worden. Nadat hij meer dan 2 dagen in de cel zat na een incident met zijn ondertussen ex-partner werd hij vorige week eindelijk vrijgesproken door de Brusselse correctionele rechtbank. “In velen ben ik teleurgesteld maar sommige mensen hebben me ook positief verrast. Je echte vrienden leer je wel kennen als je hebt meegemaakt wat ik meemaakte”, blikt hij terug op zijn nachtmerrie.