illustratiebeelden van toekomstig woonproject Pachthoeve
Volledig scherm
illustratiebeelden van toekomstig woonproject Pachthoeve © HEEM

Panden van Pachthoeve in Drie Fonteinen staan weldra te koop: Ga zelf een kijkje nemen

vilvoordeVolgende week start de verkoop van de woningen die deel uitmaken van een collectief woonproject van HEEM Cohousing. De plannen en prijzen zijn nu al gekend via de website. De werken aan de prachtige maar momenteel verkrotte hoeve moeten nog starten.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Séverine en Jaan presenteren BAR JEANNE: De pop-up bar gelegen op de prachtige pachthoeve in Drie Fonteinen
  Vilvoorde

  Séverine en Jaan presente­ren BAR JEANNE: De pop-up bar gelegen op de prachtige pachthoeve in Drie Fonteinen

  Séverine Dargent (46) en Jaan Bilsen (22) beginnen aan een nieuw avontuur. Opnieuw een horeca-avontuur. Ze werden met hun idee voor de zomerbar op de site van Domein Drie Fonteinen weerhouden en zullen een deel van de site omtoveren tot een bruisende plek. In de namiddag à la koffiebar waar je zoetigheden kan verkrijgen. ‘s Avonds kan je er iets drinken en of eten en staan er zowel cocktails, hapjes en volwaardige maaltijden op het menu. Verse en lokale producten staan centraal bij BAR JEANNE.