Projectontwikkelaar cohousingprojecten HEEM zet tanden in pachthoeve in Drie Fonteinen. 
Op de voorgrond Gwen Malfeyt, vlnr: Stefanie van Gansen, Gert Cowé en Joeri Bal.
Volledig scherm
PREMIUM
Projectontwikkelaar cohousingprojecten HEEM zet tanden in pachthoeve in Drie Fonteinen. Op de voorgrond Gwen Malfeyt, vlnr: Stefanie van Gansen, Gert Cowé en Joeri Bal. © RV

Pachthoeve in Drie Fonteinen wordt cohousingproject: “Heropwaarderen van unieke locatie”

VilvoordeBijna een jaar geleden ging stad Vilvoorde op zoek voor een nieuwe pachter voor de grote pachthoeve in park Drie Fonteinen. Uit bijna 40 geïnteresseerden kwamen uiteindelijk vier dossiers, waaronder dat van HEEM: een projectontwikkelaar met het oog op cohousen en duurzaamheid. Als alles goed gaat nemen nieuwe bewoners er hun intrek vanaf zomer 2023.

  1. Zijn dochter was bob die dag, maar toch staat man terecht voor dronken rijden. “Ik wou enkel uit de parking manoeuvreren.”
    Meise

    Zijn dochter was bob die dag, maar toch staat man terecht voor dronken rijden. “Ik wou enkel uit de parking manoeuvre­ren.”

    S.D. staat terecht in de politierechtbank te Vilvoorde voor feiten die hij in september 2021 pleegde. Hij zou die dag dronken met de auto hebben gereden. Hij veroorzaakte bovendien een klein ongeval zonder gewonden op de parking van het restaurant voordat hij in dronken toestand koers naar huis zette. Bij aankomst thuis dronk hij naar eigen zeggen nog eens drie glazen wijn. Zo’n twee uur na zijn vertrek op de parking van het restaurant, klopte de politie aan zijn deur. Een getuige had de man dronken in zijn auto zien stappen om vervolgens tegen een andere geparkeerde auto te botsen. Deze getuige informeerde de politie.