Zaakvoerster Marijke Pots: “Ik ga de boetiek zeker missen, maar ik voel dat het tijd is voor iets nieuws.”
Volledig scherm
PREMIUM
Zaakvoerster Marijke Pots: “Ik ga de boetiek zeker missen, maar ik voel dat het tijd is voor iets nieuws.” © Marc Baert

Overnemer gezocht voor zwangerschapsboetiek Mild: “Voel dat het tijd is om een nieuw pad in te slaan”

VilvoordeVier jaar geleden stampte Marijke Pots zwangerschapsboetiek Mild uit de grond. In de zaak kunnen zwangere vrouwen terecht voor kledij die zowel comfortabel als mooi is. Voor Marijke wordt het echter stilaan tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Daarom zoekt ze iemand die de boetiek wil overnemen. “Maar tot dan blijf ik de klanten met veel enthousiasme ontvangen.”

  1. MS Center wil met muurschildering protest tegen nieuwbouw counteren, maar actiecomité niet onder indruk: “Opnieuw manipulatie van directeur”
    PREMIUM
    Melsbroek

    MS Center wil met muurschil­de­ring protest tegen nieuwbouw counteren, maar actieco­mité niet onder indruk: “Opnieuw manipula­tie van directeur”

    Met een muurschildering op het witte kloostergebouw wil het MS Center de inwoners van Melsbroek duidelijk maken hoe de nieuwbouw er uit zal zien. Bij actiecomité Red Melsbroek, dat zich kant tegen de afbraak van het kloostergebouw, is men niet onder de indruk. “De tekening komt uiteraard niet overeen met de realiteit”, klinkt het. Ondertussen plannen MS-patiënten dan weer een mars tegen… het actiecomité.