Vilvoords burgemeester Hans Bonte (links) en de ouders van José-Marcel Baert onthulden zaterdagmiddag het SAVE-bord in Peutie.
Volledig scherm
Vilvoords burgemeester Hans Bonte (links) en de ouders van José-Marcel Baert onthulden zaterdagmiddag het SAVE-bord in Peutie. © Dieter Nijs

Ouders verongelukte José-Marcel (22) plaatsen SAVE-bord op kruispunt waar hij stierf: “Dit zou niemand meer mogen meemaken”

Peutie/GrimbergenOp het kruispunt van de Ravaartstraat met de Sint-Martinuslaan in Peutie hebben de ouders van José-Marcel Baert zaterdagmiddag een SAVE-bord onthuld. Hun zoon werd twee jaar geleden op het kruispunt gegrepen door een bestelwagen en stierf enkele uren later in het ziekenhuis. “Wanneer de politie aan je deur staat en je het vreselijke nieuws komt vertellen, staat de wereld even stil”, aldus de ouders.

  1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
    Jobat

    Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

    Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.