Werken aan de ring in Vilvoorde.
Volledig scherm
Werken aan de ring in Vilvoorde. © De Werkvennootschap

Oprit R0 Vilvoorde richting Machelen dicht dit weekend

De oprit in Vilvoorde zal, voor wie richting Machelen rijdt, gesloten zijn vanaf 20 uur vrijdagavond tot maandagochtend om 5 uur. Dit in het kader van de herinrichtingswerken aan het op -en afrittencomplex in Vilvoorde.

 1. Ish Ait Hamou opent met goede vriend Derek Man lunchbar Deux Frères: “Nu ligt focus volledig op takeaway, na de lockdown breiden we uit”
  PREMIUM
  Vilvoorde

  Ish Ait Hamou opent met goede vriend Derek Man lunchbar Deux Frères: “Nu ligt focus volledig op takeaway, na de lockdown breiden we uit”

  Het is zover, Deux Frères is eindelijk open. De lang verwachtte zaak van Ish Ait Hamou (33) en Derek Man (38) die een nieuwe invulling geeft aan Revolver 57 in de Nowélei in het centrum van Vilvoorde. Twee jaar geleden kocht het duo het pand, sinds deze week opende de lunchzaak, al is het voorlopig enkel takeaway. Het concept? Twee bro’s, elke twee weken twee nieuwe gerechten en één passie: lekker eten. Ait Hamou en Man kijken ook al uit naar het einde van de lockdown: “Dit moet naast lekker eten ook een plek van ontmoetingen worden. Kleine evenementen en gezellige lezingen.”
 1. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
  Play

  Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?

 2. Matthew (19) maakt wereldwijd indruk met waanzinnige kaartskills
  Play

  Matthew (19) maakt wereldwijd indruk met waanzinni­ge kaarts­kills