Tijdens de nutswerken blijft beurtelings verkeer mogelijk.
Volledig scherm
Tijdens de nutswerken blijft beurtelings verkeer mogelijk. © Archieffoto Lukas

Nutswerken Brusselsesteenweg starten op 2 september

De werken van de nutsmaatschappijen op de Brusselsesteenweg ter hoogte van de Lenterik starten op 2 september. De leidingen worden verplaatst en op sommige plaatsen vernieuwd. Beurtelings verkeer blijft mogelijk.

0 reacties

 1. Arnout (29) maakt onderleggers ten voordele van ziek dochtertje van bevriend koppel: “Onverwacht succes dankzij Tourist LeMC en Astrid Stockman”
  PREMIUM
  Elewijt

  Arnout (29) maakt onderleg­gers ten voordele van ziek dochtertje van bevriend koppel: “Onverwacht succes dankzij Tourist LeMC en Astrid Stockman”

  Volgende maand blaast Stella uit Putte twee kaarsjes uit, maar samen met haar ouders heeft het meisje er enkele moeilijke maanden op zitten. Stella lijdt immers aan leukemie. Om haar ouders te steunen, verkoopt jeugdvriend Arnout De Muynck (29) uit Elewijt zelfgemaakte onderleggers. “Maar ondanks dat ze zelf in de miserie zitten, schenken de ouders de hele opbrengst aan het ziekenhuis.”
 2. Kinderboerderij ’t Gulderijtje blaast 10 kaarsjes uit, maar doet dat in mineur: “We willen groeien, maar gemeente werkt tegen”
  PREMIUM
  Weerde

  Kinderboer­de­rij ’t Gulderij­tje blaast 10 kaarsjes uit, maar doet dat in mineur: “We willen groeien, maar gemeente werkt tegen”

  Tien kaarsjes mochten Gert Van den Houte en zijn tientallen beestjes in kinderboerderij ’t Gulderijtje in Weerde vorige maand uitblazen, maar een reden tot feesten was er niet. Van den Houte wil immers uitbreiden, maar botst op een ‘njet’ van het schepencollege. “De kinderboerderij begon als buurtproject, maar nu vraagt de uitbater ons financiële steun en de inzet van personeel. Zo werkt het niet”, zegt schepen Greta Lauwers.
 1. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees

 2. Feestvierders vluchten van lockdownfeest als politie aankomt
  Play

  Feestvier­ders vluchten van lockdown­feest als politie aankomt