Mattias en Nick van NerdScape in Vilvoorde zijn blij dat de inbreker die zaterdagochtend de kassa wilde stelen, ingerekend kon worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Mattias en Nick van NerdScape in Vilvoorde zijn blij dat de inbreker die zaterdagochtend de kassa wilde stelen, ingerekend kon worden. © Marc Baert

Nu ook sluipende inbreker bij NerdScape: is er een link met gelijkaardige inbraak in Kia-garage?

VilvoordeAmper enkele dagen nadat een sluipende inbreker een wagen uit een Kia-garage in Vilvoorde wist te stelen, heeft een dief zaterdagochtend op dezelfde wijze ingebroken in gezelschapsspellenwinkel NerdScape in de Zennestad. Ook hier is op camerabeelden te zien hoe de dader door de zaak sluipt. De man werd wel bebloed opgepakt. Is er een link tussen beide feiten?

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.