OCMW-voorzitter Jan Anciaux.
Volledig scherm
OCMW-voorzitter Jan Anciaux. © Lukas

N-VA wil meer inzet op veiligheid én inzicht in meerjarenplan

Oppositiepartij N-VA is niet tevreden met de begrotingsplannen van de stad Vilvoorde die afgelopen maandag voorgesteld werden. De partij ziet haar kansen op inspraak als sneeuw voor de zon verdwijnen.

1 reactie

 • Marijke Forsse Impens

  2 jaar geleden
  Die N-VA’ers zijn altijd ‘boos en verontwaardigd’ maar als ze zelf besturen bakken ze de’r niet veel van. Bonte en zijn team leveren fantastisch werk. Hou nu eens op met kritiek spuien en probeer ook een bijdrage te leveren.
 1. Politie Vilvoorde-Machelen trok het voorbije weekend 12 rijbewijzen in voor gsm-gebruik achter het stuur
  Vilvoorde

  Politie Vilvoorde-Machelen trok het voorbije weekend 12 rijbewij­zen in voor gsm-ge­bruik achter het stuur

  Het voorbije weekend hebben twaalf bestuurders hun rijbewijs onmiddellijk moeten afgeven omdat ze betrapt werden voor het gebruik van een gsm achter het stuur. Dat meldt de politiezone Vilvoorde-Machelen. “Wij volgen de vraag van het parket Halle-Vilvoorde om streng op te treden tegen het gebruik van de gsm achter het stuur”, meldt woordvoerster Catherine Bodet. “We zullen daar de komende weken nog verder op controleren.”
 2. Sikh-tempel opent zondag voor het eerst sinds 2016 haar deuren
  vilvoorde

  Sikh-tem­pel opent zondag voor het eerst sinds 2016 haar deuren

  De Sikh-tempel in Vilvoorde, Gurdwara Guru Nanak Sahib, kan opnieuw open. De tempel ging in het verleden meermaals dicht door onder andere mensensmokkel en andere disputen. In 2016 sloot de burgemeester de tempel voor onbepaalde duur omdat er nog steeds onenigheid heerste én de brandveiligheid liet sterk te wensen over. “Maar nu is er geen enkele reden meer om die mensen hun geloof niet te laten belijden”, zegt de burgemeester.