Bestuursverkiezingen bij N-VA Vilvoorde
Volledig scherm
Bestuursverkiezingen bij N-VA Vilvoorde © IF

N-VA Vilvoorde telt 20 bestuursleden na verkiezingen: “Onder andere Assita Kanko zal ons versterken”

vilvoordeDe leden van N-VA Vilvoorde kozen hun nieuw afdelingsbestuur en stellen hen met plezier voor. Dries Verhaeghe volgt zichzelf op als voorzitter en verwelkomt onder-voorzitter Assita Kanko die zich ook zal inzetten voor lokale politiek. Met acht nieuwe leden in de bestuursploeg breidt de huidige bestuursploeg in één klap sterk uit. 

 1. Chelsey (10) schittert tussen de sterren van musical ‘Red Star Line’: “Mijn juf heeft al een kaartje”

  Chelsey (10) schittert tussen de sterren van musical ‘Red Star Line’: “Mijn juf heeft al een kaartje”

  In het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs is zondagavond de nieuwe spektakelmusical ‘Red Star Line’ in première gegaan. Op de affiche vind je grote namen als Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Lotte Stevens, Free Souffriau, Peter Van Den Begin en Carry Goossens. Tussen al dat geweld kan je ook een Vilvoords debutant aan het werk zien. Chelsey Van den Bogaert speelt zelfs 2 rollen.
  Vilvoorde
 2. Nieuw monsterproces in aantocht: 124 personen en 4 firma’s betrokken bij ‘grootste drugsbende ooit’
  PREMIUM

  Nieuw monsterpro­ces in aantocht: 124 personen en 4 firma’s betrokken bij ‘grootste drugsbende ooit’

  Het federaal parket wil maar liefst 124 personen en 4 firma’s voor de rechter brengen in het onderzoek naar een criminele organisatie die op grote schaal cocaïne invoerde van Ecuador naar Europa. Het proces is een gevolg van het Sky ECC-onderzoek in Brussel, dat in oktober 2021 leidde tot 114 huiszoekingen waarbij 64 mensen werden opgepakt. Het wordt het grootste proces dat ooit in ons land heeft plaatsgevonden. En zeggen dat alles begon bij een futiel brandje in een Brusselse flat.
  Brussel
 1. Een slip aan de zijspiegel, een middenvinger voor haar zoontje... Agent stalkt jarenlang gezin van ex-minnares: “Denk je nu echt dat mijn collega’s je verhaaltjes zullen geloven?”
  PREMIUM

  Een slip aan de zijspiegel, een middenvin­ger voor haar zoontje... Agent stalkt jarenlang gezin van ex-minnares: “Denk je nu echt dat mijn collega’s je verhaal­tjes zullen geloven?”

  Een 41-jarige politieagent uit Zemst is veroordeeld tot 10 maanden cel met uitstel voor de belaging van een gezin uit zijn buurt. De man had een kortstondige ‘verboden’ relatie met een buurvrouw. Toen die verhouding stukliep, pestte de man haar en haar gezin vier jaar lang. “Mijn cliënten zijn jarenlang door de hel gegaan”, zegt hun advocate Saskia Kerkhofs. Die lijst van kleine en minder kleine pesterijen is lang.
  Zemst
 2. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.
 3. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.