De strijd tussen de energieleveranciers woedt momenteel volop.
Volledig scherm
De strijd tussen de energieleveranciers woedt momenteel volop. © Shutterstock

Morgen gratis Switch-campagne: zoek uw ideale energieleverancier en vuur al je vragen af

vilvoorde“Gezien de forse stijging van de energieprijzen en het faillissement van de Vlaamse Energieleverancier willen we onze inwoners zo goed mogelijk bijstaan in het vergelijken van energieprijzen en het vinden van de voordeligste energieleveranciers”, zegt schepen voor duurzaamheid Tine Paredis (CD&V). “We herhalen daarom voor een tweede keer de Switch-campagne waarbij het pop-up loket toegankelijk is voor al onze inwoners die advies en begeleiding wensen rond hun energiecontract.”

  1. “Bestuurders met alcoholprobleem worden rijongeschikt verklaard , maar gaan gewoon weer de baan op mét medeweten van justitie”
    PREMIUM
    VILVOORDE

    “Bestuur­ders met alcoholpro­bleem worden rijonge­schikt verklaard , maar gaan gewoon weer de baan op mét medeweten van justitie”

    “Ik vraag u om een taalwijziging voor mijn cliënt.” Het is een zin die wel vaker weergalmt in de rechtbanken van het arrondissement Halle-Vilvoorde, waar procureur des Konings Ine Van Wymersch de strafrechtelijke plak zwaait. Iedereen heeft het recht om in zijn moedertaal berecht te worden en daar wordt gretig gebruik van gemaakt. “Of misbruik...”, zegt Ine Van Wymersch in een exclusief interview met Het Laatste Nieuws.